ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η επιχείρηση cameohandmade.gr σεβόμενη απόλυτα τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και πελατών της, εγγυάται για το απόρρητο των εν λόγω στοιχείων. Με δεδομένη εχεμύθεια, μόνο τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας (στο πλαίσιο του Ν.2472/1997 και του Ν. 2251/1994 ) για τη διενέργεια επικοινωνίας και συναλλαγών ως προς τις παραγγελίες σας,την εξυπηρέτησή σας και την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων για προιόντα και υπηρεσίες μας. Έχετε δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να απεγγραφείτε από εγεγραμμένος χρήστης και να διακόψετε την ηλεκτρονική αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων προς εσάς (δε θα χρησιμοποιηθεί καταχρηστικά η υπηρεσία από εμάς). Τα μόνα προσωπικά δεδομένα που τελούν υπό εξαίρεση είναι τα δεδομένα που σχετίζονται με τις ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω κάρτας και διενεργούνται από απόλυτα χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς με όλες τις προαπαιτούμενες διαδικασίες ασφαλείας/ τα απολύτως αναγκαία για τη μεταφορά των παραγγελιών από τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες. Και στις δύο περιπτώσεις, παραμένουν εμπιστευτικά και απολύτως ασφαλή.

ΚΕΙΜΕΝΑ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ / ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΩΝ

Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, δημοσίευση, αναμετάδοση, τροποποίηση, ή οποιαδήποτε άλλη χρήση φωτογραφιών & κειμένων αναρτημένων στο e-shop cameohandmade.gr. Επιπλέον, δεν επιτρέπεται η χρήση του cameohandmade.gr με τρόπο ανήθικο, παράνομο και /ή προσβλητικό. Οι χρήστες ευθύνονται για την ακρίβεια και ορθότητα των δηλωμένων από τους ίδιους στοιχείων, καθώς και για την τυχόν χρήση του λογαριασμού τους από μη εξουσιοδοτημένα από τους ίδιους άτομα (χωρίς να αξιώνουν από το cameohandmade.gr αποζημίωση από τυχόν βλάβη λόγω της ανωτέρω χρήσης).

ΤΙΜΕΣ


Οι τιμές (αναγράφονται σε ευρώ) δίπλα από κάθε είδος στο site μας δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής. Οι τιμές που αναγράφονται στην επιβεβαίωση των παραγγελιών σας παραγγελίας σας περιλαμβάνουν συσκευασία και Φ.Π.Α. (στις περιοχές με μειωμένο συντελεστή Φ.Π.Α. οι τιμές των προιόντων είναι χαμηλότερες). Το cameohandmade.gr μπορεί να αναπροσαρμόσει τις τιμές του χωρίς προειδοποίηση (αλλά πάντα ανανεώνονται άμεσα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ώστε να παραμένετε ενήμεροι εγκαίρως για τις όποιες αλλαγές. Προϊόντα Η κυριότητα των εμπορευμάτων παραμένει στην εταιρεία μέχρι την πλήρη εξόφλησή τους. Η παράδοση των προιόντων γίνεται επί του πεζοδρομίου, εκτός αν έχει προηγηθεί διαφορετική συμφωνία μεταξύ αγοραστή και εταιρείας. Εφαρμογή νομοθεσίας για προστασία του καταναλωτή Στον βαθμό που οι παρεχόμενες από την Εταιρία υπηρεσίες εμπίπτουν στις διατάξεις της νομοθεσίας περί προστασίας του καταναλωτή, εφαρμόζονται οι οικείες νομοθετικές διατάξεις για την προστασία του καταναλωτή ∙ ειδικότερα, εφαρμόζεται ο ν. 2251/1994 όπως αυτός με τις εκάστοτε τροποποιήσεις του ισχύει. Χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος οι οποίοι έχουν την ιδιότητα του καταναλωτή υπό την έννοια του ν.2251/1994 διατηρούν όλα τα δικαιώματα που οι διατάξεις του εν λόγω νόμου τους παρέχουν. Συγκεκριμένα, διατηρούν το δικαίωμα υπαναχώρησης και πληροφόρησης εκ μέρους της Εταιρίας για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος. Κάθε διαφορά που μπορεί να ανακύψει μεταξύ της Εταιρίας και καταναλωτών, δύναται να επιλυθεί φιλικά μέσω της πλατφόρμας της Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (OnlineDisputeResolution– ODR) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Συνηγόρου του Καταναλωτή. Σε περίπτωση αντιδικίας, αρμόδια κρίνονται τα δικαστήρια Αθηνών.

This site is registered on wpml.org as a development site.