Στο e-mail μέσω του οποίου έχετε πραγματοποιήσει την παραγγελία σας θα ενημερώνεστε από την cameohandmade.gr για την ημερομηνία αποστολής των προιόντων προς εσάς, καθώς και για τον αριθμό αποστολής, ώστε να παρακολουθείτε την πορεία της.

Παράδοση εντός Αττικής 


Για τους εντός Αττικής πελάτες μας η αποστολή πραγματοποιείται με courier, έχοντας προηγηθεί συνεννόηση για την ημέρα και το χρόνο παράδοσης. Η χρέωση των μεταφορικών ανέρχεται στο ποσό των 3.50 €.


Μη διαθέσιμα προιόντα και αποστολή


Για προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα αλλά κατόπιν παραγγελίας ή ισχύουν λόγοι ανωτέρας βίας (απεργίες κλπ), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Αν αποδέχεστε τον νέο χρόνο παράδοσης, μας ενημερώνετε μέσω e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 211 0171037 οτι επιθυμείτε να παραμείνει ενεργή η παραγγελία σας.Αν ακυρωθεί η παραγγελία, μας ενημερώνετε σχετικά και σας επιστρέφεται το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας..

This site is registered on wpml.org as a development site.