Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα cameohandmade.gr, κατανοούμε πλήρως την ανάγκη των πελατών μας για επιστροφή προιόντων και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη μέγιστη ικανοποίησή τους. Παρακάτω παρατίθενται οι τρόποι και οι προϋποθέσεις επιστροφών των ειδών μας, για τη διευκόλυνσή σας. Αρχικά, είναι καλό να πραγματοποιήσετε έναν έλεγχο στην παραγγελία σας κατά τη στιγμή της παραλαβής της, ώστε αν υπάρχουν εμφανή ελαττώματα να διαπιστωθούν άμεσα (λανθασμένο είδος κλπ).

Εφόσον επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος που παραλάβατε, επικοινωνείτε μαζί μας στο [email protected] ώστε να μας ενημερώσετε για την επιστροφή και το λόγο που την επιθυμείτε. Η προθεσμία για την επιστροφή των προιόντων ανέρχεται στις 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των εμπορευμάτων από εσάς και επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής των προιόντων. Στην περίπτωση που λάβατε διαφορετικό προϊόν από αυτό που επιλέξατε, τα έξοδα μεταφοράς καλύπτονται από την επιχείρησή μας. Αν παρέλθουν οι 14 ημέρες, η cameohandmade.gr διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής της επιστροφής. Το δικαίωμα επιστροφής διατηρείται μόνο σε είδη που δεν έχει αλλοιωθεί η κατάστασή τους από τη στιγμή παραλαβής τους από εσάς και φυσικά, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί, ούτε έχει παραβιαστεί η ταινία ασφαλείας της συσκευασίας του προιόντος. Τα προιόντα που τυχόν παρουσιάζουν ελάττωμα το οποίο δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του καταναλωτή, αντικαθίστανται με το ίδιο μη ελαττωματικό προιόν, αφού πρώτα το παραλάβουμε. Εξαιρουμένης της περίπτωσης που η επιστροφή γίνεται λόγω αποστολής διαφορετικού προιόντος στον αγοραστή από την παραγγελία που έχει καταχωρηθεί, ο αγοραστής επιβαρύνεται για την επιστροφή του προιόντος στο φυσικό μας κατάστημα.

Έχετε τη δυνατότητα ή να επιλέξετε άλλο προϊόν ή επιστροφή χρημάτων, μόνο εφόσον διατηρούνται οι ανωτέρω προϋποθέσεις. Η επιστροφή χρημάτων ολοκληρώνεται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα λάβουμε και θα ελέγξουμε τα επιστρεφόμενα είδη.
Αν δεν ισχύουν οι ανωτέρω προϋποθέσεις (τυποποιημένο προϊόν, μη αλλοίωση ή χρήση, προθεσμία 14 ημερών, μή παραβίαση ταινίας ασφαλείας της συσκευασίας), η παραγγελία επιστρέφεται εκ νέου σε εσάς, με δική σας χρέωση

Φροντίζουμε να ανανεώνουμε διαρκώς το είδος και την ποσότητα των ειδών μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Παρόλα αυτά, αν έχει πραγματοποιηθεί από εσάς παραγγελία σε εμπορεύματα που δεν είναι διαθέσιμα άμεσα, η cameohandmade.gr σας ενημερώνει για τον νέο απαιτούμενο χρόνο και αν αποδέχεστε τον νέο χρόνο παράδοσης, μας ενημερώνετε με e-mail οτι επιθυμείτε να παραμείνει ενεργή η παραγγελία σας. Αν ακυρωθεί η παραγγελία, σας επιστρέφεται το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας.

Αφήστε μια απάντηση

This site is registered on wpml.org as a development site.